VELIKA JE BORBA U PITANJU! Dalila na izmaku SNAGE - Otkrila da li planira da ODUSTANE od Filipa Cara!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2022, 20:23

"VELIKA JE BORBA U PITANJU!" Dalila na izmaku SNAGE - Otkrila da li planira da ODUSTANE od Filipa Cara!

Ogolila dušu

Neposredno pred samo superfinale, voditeljka Sanja Marinković je u svojoj emisiji ugostila Marijanu Zonjić, Viktoriju Mitrović, Aleksandru Nikolić Aleks, Dalilu Dragojević, Milicu Veselinović i Anđelu Đuričić.

Voditeljka je svojim gošćama postavila pitanje kako bi one definisale ljubav u rijaliti i koja od njih je istinski volela i voli i dalje.

- Šta da ti kažem, Sanja - rekla je Dalila.

- Da li si uglavnom dobijala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slomljeno srce, kada si sledila svoje srce u rijalitiju - upitala je Marinkovićeva.

- Nije baš uvek tako, ali što se tiče moje trenutne situacije... Pa, kod nas je baš velika borba u pitanju. Da li ćemo opstati, da li ćemo uspeti, da li će to sve biti onako kako smo zamislili, a svesni smo da smo napravili velike katastrofe i kad realno pogledaš, nema povratka za to kompletno naše ponašanje, ali borimo se i dalje! Ostalo je još nešto malo vremena do kraja rijaltija, tu smo, držimo se, imamo i sad svađa i rasprave, ali opet smo zajedno. Mislim da je to najbitnije - kaže Dragojevićka.

- Jesi li istinski volela? - upitala je Sanja.

- Jesam, i volim i sad. Filipa, naravno - priznaje Dalila.

- Šta ti je rekao kad si dolazila ovde danas u emisiju? - pitala je voditelja zardugarku.

- Ponašaj se lepo, pazi šta pričaš, navuci majicu, gledaj da ti ne ispadne nešto i tako, to mi je rekao kad smo bili na izlasku, na kapiji. Neka ga, sladak je kad mi tako priča - zaključuje Dalila u emisiji "Magazin In".

KO POBEĐUJE U "ZADRUZI 5"?

Choices Dalila Dragojević

Filip Car

Dejan Dragojević

Aleksandra Nikolić

Viktorija Mitrović

Marko Đedović

Jovana Tomić Matora

MC Aleks

Anđela Đuričić

Sanja Grujić

Sandra Rešić

Stefan Karić

Mensur Ajdarpašić

Nikola Grujić Gruja

Milana Šarac Mima

Lazar Čolić Zola

Lepi Mića

Miki Đuričić

Milica Veselinović

Anđelo Ranković

Irma Sejranić

Mateja Matijević

Marijana Zonjić

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Dalila Dragojević Filip Car rijaliti Zadruga Zadruga uživo Zadruga TV Pink Zadruga učesnici vesti Zadruga zadruga zadruga 6 zadruga 6. sezona zadruga 5 zadruga 5. sezona Zadruga live stream zadruga peta sezona Tv Pink TV Pink uživo Pink uživo online stream Zadruga 1. sezona VIP Zadruga 2 Zadruga 2. sezona Zadruga 3 Zadruga 3. sezona Zadruga treća sezona Zadruga 4 Zadruga četvrta sezona

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.