VELIKA INVESTICIJA BRENINOG SINA: Stefan Živojinović gradi HOTEL NA KOPAONIKU?! Lokacija je BRUTALNA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2019, 07:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA INVESTICIJA BRENINOG SINA: Stefan Živojinović gradi HOTEL NA KOPAONIKU?! Lokacija je BRUTALNA!

Ugostiteljstvo im ide od ruke.

Stefan Živojinović nedavno se uselio u novi stan, a sada uveliko razmišlja da investira u hotelijerstvo i to na Kopaoniku.

Kako navodi "Blic", pevač želi da kupi plac kako bi čitav projekat sam osmislio u saradnji, naravno, sa arhitektama i dizajnerima.

- Stefan je ovu svoju zamisao, koja se dugo krčkala u njegovoj glavi, nedavno saopštio roditeljima Bobi i Breni koji su ga podržali. Generalno Živojinovići su veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << domaćini i ugostiteljstvo im ide od ruke, što je i Stefan nasledio. Za razliku od Viktora koji je uvek sanjao o restoranu, koji je i otvorio, Stefana su zanimali hoteli, spa centri i turistički objekti. U okviru toga se podrazumeva da su i restorani, što mu je dodatni izazov jer oba brata mogu da ga posavetuju - otkriva za "Blic” jedan od Stefanovih prijatelja i dodaje:

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on Jul 8, 2019 at 11:31am PDT

- Stefan je nedavno boravio na Kopaoniku, a to je jedna od njemu omiljenih destinacija, i raspitivao se za placeve koji se prodaju. Kako on želi da njegovo zdanje bude u mirnom delu, okruženo šumom i sa velikim dvorištem u kojem bi mogao da smesti bazen, jedan od agenata mu je pokazao tri lokacije. Stefanu se posebno dopala jedna na kojoj se ukršta ruža vetrova, što bi ujedno bila i vazdušna banja pa su sve prilike da bi za tu mogao da se odluči.

S*ksi senjorita se RAZGOLITILA NA PLAŽI: Paparaco snimio Milicu Pavlović - muškarci u TRANSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ KUPIO STAN, PA SAD HOĆE DA GRADI HOTEL: Odabrao NAJSKUPLJU PLANINU za lokaciju!

Izvor: Scandal.rs, 05.Avg.2019

Stefan Živojinović nedavno se uselio u novi stan, a sada uveliko razmišlja da investira u hotelijerstvo i to na Kopaoniku. Pevač želi da kupi plac kako bi čitav projekat sam osmislio u saradnji, naravno, sa arhitektama i dizajnerima, a Boba i Brena su ga podržali. – Stefan je nedavno boravio...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.