VEČNI ZAVET LJUBAVI PREMA MATOROJ! Zadrugarke U TAJNOSTI OBAVILE OBRED, EVO ŠTA KRASI Anitinu ruku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 18:54

VEČNI ZAVET LJUBAVI PREMA MATOROJ! Zadrugarke U TAJNOSTI OBAVILE OBRED, EVO ŠTA KRASI Anitinu ruku!

Šokantno otkriće!

Bivše zadrugarke Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora nedavno su otkrile da su se verile, a kako su za vikend potvrdile pred ekipom portala Srbija Danas,  sigurne su u svoju ljubav i planiraju venčanje.

Kako je već poznato, Matora je pripadnica LGBT populacije i sreću je pronašla kraj lepe Anite. Bivše zadrugarke su zaista blistale od zadovoljstva.

- Ne mogu puno da otkrivam, ali venčanje će da bude jedanaestog. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Biće slike svuda i sve, biće intimno. Posebno ću da napravim žurku za prijatelje iz Beograda i rijaliti učesnike - rekla je Matora, te je na konstataciju da nije bila spremna da prizna emocije i da je govorila da ne veruje Aniti, dodala:

- Jeste. Nisam i kada sam došla da je podržim, bila je mama i bila je tenzija. Kada je izašla i stala, nisam znala kako da reagujem, ali ko bi stao tako ispred majke, tetke i rodbine?! Bilo je sebično. Uverila sam se, zaljubljena sam, prepustila sam se. Zašto ne svadba?! Biće najlepša mlada - objasnila je Matora.

Kako smo primetili tetovažu na Anitinoj ruci, želeli smo da saznamo dublje značenje.

- Tetovaža pileta je posvećena meni. U radiću i ja jednu koju ću posvetiti njoj - ponosno je pokazala Anitinu ruku Matora,

Svima je već dobro poznato da proces tetoviranja podrazumeva zabadanje igle u kožu unosom pigmenta. Tetoviranje kao deo nekog ritualnog obreda ne potiče samo s jednog određenog područja, već je kroz istoriju bilo poznato različitim civilizacijama. Tetovaže maorskih plemena Novog Zelanda često se navode kao prvi primer ovog vida umetnosti. Pripadnici ovog naroda i danas imaju imaju živopisne tetovaže na licu, a smatra se da i sama reč "tetovaža" potiče od njihove reči "tatau". Tetovaža je nekada bila i oblik kontrakulture i bunta. Danas, tetoviranje postaje uobičajena pojava, a u pojedinim društvima i modni trend.

Detaljnije u prilogu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.