VEĆI JE KANAL ŠTO SAM BILA S TOBOM NEGO S VUKOM! Tara urnisala Nenada - on PREBLEDEO, u šoku je

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 02:04

"VEĆI JE KANAL ŠTO SAM BILA S TOBOM NEGO S VUKOM!" Tara urnisala Nenada - on PREBLEDEO, u šoku je

Nije birala reči!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", na prikazanom video - prilogu zadrugari su imali priliku da vide prisan odnos Nenada Aleksića Ša i Tare Simov koji se desio u ranim jutarnjim satima u ponedeljak. Voditelj Milan Milošević je reč dao Lepom Mići.

- Problem je što ona nema zanimanje i to je njen kompleks, zanimanje je nešto od čega čovek živi, ona boluje od toga da nije ništa. Nigde nije dobila ništa, valjala se po podu, a to nije umetnost. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona će uspeti u svojim namerama, kod nje ne postoje granice, ona gubi na svim frontovima, nama ne trebe ona da kaže šta radim sa Ša. Svi znamo ko je i šta je. Dobila je sve što je tražila, slab si na nju i to sve govori. On kaže da ne može da joj odoli - počeo je Mića.

- Ja i da sam bila sa Vukom to nije prevara - branila se Tara.

- Je li realno da ja onda ispeglam neku tvoju drugaricu - pitao je Ša.

- Sada aludiraš na Aleks - prekinula ga je Tara.

- Ne, ona ima dvesta bivših drugarica, legitimno je da uzmem neku i ispeglam. Vuk se meni usr*o u vezu, on ne zna da napiše rimu, pa piše ono što se dešava u njegovom životu. Zašto Tara hvali Vuka, da ne bi rekao šta je prava istina - govorio je Ša.

- Meni je veći kanal što sam bila sa tobom nego sa Vukom Mobom - rekla mu je Tara.

- Poenta cele priče je da sam bila najgora jer sam bila sa tobom jer si bio oženjen. Ja želim da pričam o sebi - pokušala je Tara da se opravda.

- Nemoj to da govoriš, nisam rekao da si k*rva. Sve sam rizikovao zbog tebe. Ja sam primer pravog muškarca kog devojke cene, itekako sam pravi muškarac. Ja ne lažem, mene žene poštuju. Vuk te koristi kao krpu. Napolju svi pričaju šta si bio narkomankom - veličao je Ša sebe.

Detaljnije pogledajte u videu.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.