VEČERAS ULAZIM U ZADRUGU! Pred dolazak u rijaliti progovorila - On se ne boji se zatvora, Slavnić ima limit!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 15:43

"VEČERAS ULAZIM U ZADRUGU!" Pred dolazak u rijaliti progovorila - On se ne boji se zatvora, Slavnić ima limit!

Ovo je prvo njihovo suočavanje nakon razvoda!

Ivana Šašić večeras peva na žurki, a njen dolazak biće najveći šok za bivšeg supruga, Bojana Simića, jer se od razlaza nisu nijednom videli.

- Ulazim u Zadrugu, ali kao pevač. Dobila sam poziv, ali mislim da mi ove godine nije mesto tamo, ali kao pevaču uvek. To je moja profesija. Mislite da bi meni bolje bilo nego Ani Ćurčič? Mislim da bi meni bilo i gore. On se ne boji zatvora, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slavnić ima limit. Bojan ne bi mogao da se kontroliše. Ja sam to isto doživljavala, sve je pitanje šta njemu igra ulogu, njemu igra ulogu da bude tema i da ostane što duže. Njegova zamisao je bila da me isprovocira i da ja uđem unutra - rekla je Ivana i dodala:

- Nemam šta ja da se spremam, ja idem da pevam. On kaže da nije ušao preko mog imena. On je mene stvorio, ja sam niko i ništa. Ja sam mala i neostvarena, niko za mene ne zna, a za njega svi. Nemam ja emocije prema njemu, pecnuću ja njega flašom. Šalim se. Dovoljno je to što on meni preti. Rekao mi je da će biti selidbe. On to radi jer se plaši istine i zna da sam ja rekla istinu - poručila je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.