VEČERAS U ZADRUGU STIŽE ANABELA - produkcija potvrdila! Potrešena zbog Luninog SLOMA, nije mogla da odbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS U ZADRUGU STIŽE ANABELA - produkcija potvrdila! Potrešena zbog Luninog SLOMA, nije mogla da odbije

Biće haos!

Kao i svakog četvrtka i večeras u studio stižu ''Porodice zadrugara''.

Voditelj Ognjen Nestorović u studiju u Šimanovcima ovog puta ugostiće majku Lune Đogani, pevačicu Anabelu Atijas, koja se prvi put u drugoj sezoni ''Zadruge'' pojavljuje kao Lunina podrška.

Anabela će večeras ekskluzivno govoriti o svim aktuelnim dešavanjima u Beloj kući, a svakako će jedna od glavnih tema biti i Lunin potresni susret u ''Zadruzi 2'' sa bivšim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečkom, Slobodanom Radanovićem, kao i emotivni slom kroz koji je blogerka prošla zbog toga.

Pored toga, Anabela je spremna da prvi put pred kamerama TV Pink govori o svemu onome o čemu je ćutala otkad je Luna ponovo kročila u Belu kuću, s obzirom na to da nije želela da se oglašava na ovu temu za medije.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.