VEČERAS SLEDI ONO ŠTO SVE ZANIMA! U Šimanovce pristižu dva muškarca da otkriju dugo čuvanu tajnu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 17:57

VEČERAS SLEDI ONO ŠTO SVE ZANIMA! U Šimanovce pristižu dva muškarca da otkriju dugo čuvanu tajnu!

O ovome će se govoriti!

Novo izdanje emisije "Narod pita", kao po starom dobrom običaju će podići prašinu i auditorijum ostaviti bez teksta, budući da u Šimanovce pristiže dvojac koji je Belom kućom žario i palio.

U pitanju su dva momka, koja su imala brune ljubavne priče. Jedan u samom rijalitiju, a drugi izvan njega. Na sva pitanja gledalaca koji će se uživo uključivati, odgovaraće bez zadrške.

Ove večeri će na vaša >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanja odgovarati Lazar Čolić Zola i Bojan Boki Simić, jer oni dolaze u studio da otkriju sve dugočuvane tajne.

Njihovo učešće podiglo je veliku prašinu, a mesecima ste pratili svaki njihov pokret i potez. Sada je pravo vreme da se suoče sa mišljenjem gledalaca, bez okolišanja.

Voditeljka Ivana Šopić, biće domaćin ove večeri, te će se postarati da sve teme rasvetli, o kojima su ovi zadrugari dugo ćutali i skrivali odgovore.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.