VEĆ IMA DRUGU?! Nakon priča o navodnoj PREVARI i dvostrukom životu, oglasio se Nikola Rađen!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2019, 22:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEĆ IMA DRUGU?! Nakon priča o navodnoj PREVARI i dvostrukom životu, oglasio se Nikola Rađen!

Ovo nije bilo u saopštenju!

Pre dva dana su pevačica Ana Kokić i Nikola Rađen stavili tačku na njihov brak, zajedničkim saopštenjem u kojem piše da će ostati u dobrim odnosima, ali da će život nastaviti odvojeno.

Iako su oni rešili da sa ovim saopštenjem ne iznose prljav veš, kako "Srpski telegraf" saznaje Nikola već izvesno vreme živi sa jednom lepoticom u Moskvi, a Ana je navodno prilikom poslednje posete pronašla njene stvari u stanu i nije mogla preko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toga da pređe.

Ova prevara navodno nije njegova prva jer je imao s*ks - aferu i sa popularnom prestoničkom igračicom koja je to i priznala.

- Rađen i ja smo bili godinu dana u vezi dok je bio u braku sa Anom. Ja sam se zaljubila, top je u krevetu - rekla je plesačica Goga tokom učešća u rijalitiju "Farma" a za ovo je navodno znala i Kokićeva.

- Ja sam čula da je saznala za nas. Ne mrzim ženu, naprotiv, ali to što sam joj uradila je... Šta da se radi, to je život - izjavila je plesačica.

Iako je ovo navodno saznala Ana je prešla Rađenu preko prevare i na sve načine pokušavala da sačuva brak, sve do sada.

- Ana i Nikola već šest meseci znaju da je njihovom braku došao kraj. Smešne su spekulacije da je prevara razlog razvoda - kaže izvor za "Alo".

Kako bi proverili tačnost svih ovih informacija novinari "Alo" novina su pozvali Rađena.

- Ana i ja smo sve rekli u zajedničkom saopštenju i ne znam zbog čega i dalje potenciraju te izmišljene priče. Naravno da je nisam varao, to je apsolutna laž. Zaista ne bih davao na značaju takvim izmišljotiama - izjavio je Nikola.

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.