VB4:Duško postaje Zdravko Čolić

Izvor: S media, 16.Apr.2011, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB4:Duško postaje Zdravko Čolić

Velikom bratu je sinoć bilo dosadno pa je odlučio da se malo poigra s ukućanima.

Sve stanare kuće VB okupio je u dnevnoj sobi, a otpadnike ispred televizora u dvorištu i izvestio ih da će se u dvorištu kuće odigrati mini Koloseum u kojem će otpadnici moći da izbore zamenu sa stanarima kuće.

Stanari otpada za svog predstavnika su izabrali Nirmala, a ukućani Lestera. Lester i Nirmal su se borili u kvizu znanja, dok su ih Bojana, Soraja, Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << i Horvat ometali pri odgovaranju. Lester je pobedio. Iako je Nirmal tokom igre bio vidno iznerviran, na kraju je ipak stoički podneo poraz.

VB4:Povređeni Dražen i Soraja!!!

VB4:Nikola pokušava da razdvoji Nemeša i Marijanu

VB4:Marijana i Nemeš - Režirana ljubav

Nakon završenog mini Koloseuma stanari otpada su dobili par minuta da se pozdrave s ukućanima. Nemeš je to vreme iskoristio za strastveno ljubljenje s Marijanom, a Horvat je sa stola u trpezariji "maznuo" palačinku. Kasnije je na otpadu tužni Nirmal odbio da večera. Smatra da je izneverio poverenje svojih saigrača time što je propustio priliku za povratak u luksuznu kuću.

Jutros su od Velikog brata otpadnici dobili novi zadatak - tokom sutrašnjeg dana moraju da izvedu pesmu "Glavo luda" Zdravka Čolića. Duško će kao najverniji Čolin obožavatelj da peva, dok će svi ostali otpadnici biti igrači. Horvat ima zadatak da osmisli koreografiju i nauči ostale da što bolje prate Duškovo izvođenje. I Dule i Horvat su jako uzbuđeni zbog zadatka.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB: Otpadnici dobili novu šansu za prevlast u kući

Izvor: Svet, 16.Apr.2011

Nova šansa odpadnika da uđu u kuću. Posle igre na znanje dva kapitena, Nirmal je izgubio, i nije omogućio "otpadnicima" povratak u luksuz. VB je juče organizovao ukućanima ponovni , ali iposlednji "Koleseum". Ovoga puta malo drugačiji od predhodnih. Naime, samo su se 2 kapitena takmičila, i...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.