Izvor: Svet, 24.Apr.2011, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VB: Marijana u panici, predoseća kraj!

Marijana je toliko uplašena od današnjeg izbacivanja da joj je i pozlilo! Ona predoseća da će biti večeras nominovana i da joj sledi izbacivanje iz kuće Velikog Brata.
Od silne brige zaboleo je stomak, savijala se od bolova, ali je odbila lekarsku pomoć. Ona se poverila ukućanima da se plaši izlaska, zato što zna da će je, kada izađe, sačekati neprijatne stvari!
Ipak, Marijana se ne kaje zbog postupaka u kući jer joj je moto da je bolje da žali za nečim što je uradila nego za nečim što je propustila.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VB4: Marijana u haosu!

Izvor: S media, 24.Apr.2011

Marijana je toliko uplašena od današnjeg izbacivanja da joj je i pozlilo! Ona je juče predosetila da će biti večeras nominovana i da joj sledi izbacivanje iz kuće Velikog Brata...Od silne brige zaboleo je stomak, savijala se od bolova ali je odbila lekarsku pomoć. Marijana se poverila ukućanima...

Nastavak na S media...

VB: Marijana u haosu!

Izvor: medio.rs, 25.Apr.2011, 00:41

Marijana je toliko uplašena od današnjeg izbacivanja da joj je i pozlilo! Ona je juče predosetila da će biti večeras nominovana i da joj sledi izbacivanje iz kuće Velikog Brata.

Nastavak na medio.rs...

VB: Slavica napolje, Soraja ušla u EU!

Izvor: Dzungla.org, 25.Apr.2011

Vaskršnje izbacivanje iz Kuće Velikog brata..A najradosniji hrišćanski praznik sa svojom porodicom proslaviće Slavica.. . Tako je odlučila većina ukućana. Zamerili su joj da se 'nervira bez razloga', da 'ima mnogo ispada', da 'psuje'(!) i da je žena koja je od 'vlasti' u kuhinji imala i druge...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.