VAŽI ZA NAJLEPŠU VODITELJKU, ALI... Ana Mihajlovski prvi put progovorila o OPERACIJI koju je radila na LICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VAŽI ZA NAJLEPŠU VODITELJKU, ALI... Ana Mihajlovski prvi put progovorila o OPERACIJI koju je radila na LICU

Nije potpuno prirodna!

Voditeljka Ana Mihajlovski svojom lepotom i pozitivnošću uvek je zračila i privlačila poglede, a ono što se dugo nagađalo jesu korekcije na njenom licu.

Ona definitivno važi za jednu od najlepših voditeljki, a sada je odlučila da prizna javno šta je korigovala na sebi.

Cesto, baaas cesto me pitate za zube pa da razjasnimo- Zubi su moji 🤓 Jedino sto sam ikada radila jeste ravnanje coskica desne jedinice i pre par dana sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi put u zivotu isla na izbeljivanje ali ne laserom vec pastom, ne steti zubima, a osvezi ih i ceo proces traje 15 min. Nisu u pitanju fasete, krunice niti bilo sta slicno sorry😬 U svakom slucaju moja preporuka za zubara je Dr. Aleksandar Predojevic..

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 28, 2018 at 5:51am PST

- Često, baš često me pitate za zube pa da razjasnimo - Zubi su moji. Jedino što sam ikada radila jeste ravnanje ćoškića desne jedinice i pre par dana sam prvi put u životu išla na izbeljivanje, ali ne laserom već pastom, ne šteti zubima, a osveži ih i ceo proces traje 15 minuta. Nisu u pitanju fasete, krunice niti bilo šta slično sori - napisala je Ana, a onda u drugom postu dodala:

- Nastavljamo na temu broj 2, koja vas još vise zanima, a u pitanju je nos. Malo mi je neprijatno da govorim o tako ličnim temama ali ako mogu bar jednu devojku da odvučem od noža, odlično! Da, operisala sam nos pre pet godina.. Imate dole staru fotku pa bacite pogled.. Moj nos nije bio ni veliki, ni ružan. Naprotiv, obožavala sam svoj nos! Ono što je meni predstavljalo ogroman problem zaista jeste devijacija (ma koliko to bio izgovor za svakoga ko je hteo isti da skrati) ja STVARNO NISAM! Samo sam disala oko 20% na nos i to je moralo da se reši. Nekim čudom takođe nos mi je otišao u jednu stranu, što mi je izgledalo čudno na fotografijama, a obzirom da mi je to posao rekoh hajde kada već imam operaciju, neka ga vrate na mesto. Lomljenjem nos je izgubio na veličini, a ionako je bio mali. Da li je bio savršen? Ne, naravno da nije i pravo da vam kažem ni sada nije savršen, ali onda je bar bilo moje nesavršenstvo! Živimo u svetu gde se traži savršenstvo i gde je ono naizgled moguće ali zar se ne pretvaramo svi u neki kalup? Nestaje nam karakter, individualnost, specifičnost... Svi imamo npr. isti oblik obrva jer eto postoji pravilo kako one treba da izgledaju?! Pritisak je preveliki, ta industrija samo raste i sve nas ubeđuje kako moramo biti ukalupljeni u zadate proporcije ali stvarno mislim da je sve otišlo predaleko i postaje jako frustrirajuće. NIKO nije savršen, fotografija retko predstavlja realnost, i nemojte da nam fotke budu reper za izgled... Ja sam naučila na tezi način i jako sam se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila, pa vi bar izvucite pouku iz mojih grešaka. Šminka je takođe otišla tako daleko da ukoliko želite da budete drugačiji idite kod profi šminkerke, promenite sebe na dan, a ne zauvek, jer šta god da uradite na sebi NIKADA neće biti dovoljno dobro, tako da je najbolje da ostanete svoji i negujete svoj organizam i lice. Naše nesavršenosti su deo nas i umesto sto pokušavamo da se ukalupimo, možda je bolje da radimo na sebi kako bi prihvatili sve ono što jesmo jer sreća čini mi se ne dolazi od savršenih usana, niti obrva, ponajmanje od manjeg nosa. Učite na tuđim greškama jer popravki nema! Ps. i da, nos mi je opet kriv! - iskrena je bila voditeljka.

Nastavljamo na temu br. 2 koja vas jos vise zanima, a u pitanju je nos. Malo mi je neprijatno da govorim o tako licnim temama ali ako mogu bar jednu devojku da odvucem od noza odlicno! Da, operisala sam nos pre pet godina.. Imate dole staru fotku pa bacite pogled.. moj nos nije bio ni veliki ni ruzan naprotiv, obozavala sam svoj nos! Ono sto je meni predstavljalo ogroman problem zaista jeste devijacija (ma koliko to bio izgovor za svakoga ko je hteo isti da skrati😂) ja STVARNO NISAM samo sam disala oko 20% na nos i to je moralo da se resi. Nekim cudom takodje nos mi je otisao u jednu stranu sto mi je izgledalo cudno na fotografijama, a obzirom da mi je to posao reko hajde kada vec imam operaciju neka ga vrate na mesto.. Lomljenjem nos je izgubio na velicini, a ionako je bio mali. Da li je bio savrsen? Ne, naravno da nije i pravo da vam kazem ni sada nije savrsen, ono je bar bilo moje nesavrsenatvo! Zivimo u svetu gde se trazi savrsenstvo i gde je ono naizgled moguce ali zar se ne pretvaramo svi u neki kalup? Nestaje nam karakter, individualnost, specificnost... Svi imamo npr. isti oblik obrva jer eto postoji pravilo kako one treba da izgledaju?! Wtf?? Pritisak je preveliki ta industrija samo raste i sve nas ubedjuje kako moramo biti ukalupljeni u zadate proporcije ali stvarno mislim da je sve otislo predaleko i postaje jako fristrirajuce. NIKO nije savrsen, fotografija retko predstavlja realnost, i nemojte da nam fotke budu reper za izgled.. Ja sam naucila na tezi nacin i jako sam se pokajala za svaku sitnicu koju sam uradila pa vi bar izvucite pouku iz mojih gresaka. Sminka je takodje otisla tako daleko da ukoliko zelite da budete drugaciji idite kod @jovanaisabella promenite sebe na dan, a ne zauvek jer sta god da uradite na sebi NIKADA nece biti dovoljno dobro tako da je najbolje da ostanete svoji i negujete svoj organizam i lice evo npr kod @studio_namaste Nase nesavrsenosti su deo nas i umesto sto pokusavamo da se ukalupimo mozda je bolje da radimo na sebi kako bi prihvatili sve ono sto i jesmo jer sreca cini mi se ne dolazi od savrsenih usana niti obrva, ponajmanje od manjeg nosa. Ucite na tudjim greskama jer popravki nema😉 ps. i da, nos mi je opet kriv!

A post shared by Mihajlovski Ana (@an_amihajlovski) on Nov 28, 2018 at 7:47am PST

Bilo kako bilo, ona je i dalje jedna od najlepših žena u Srbiji i šire, a da li će devojke naučiti iz njenih grešaka, ostaje da vidimo...

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.