VAŽI ZA BEOGRADSKOG MANGUPA - Evo koje sve žene je ZAVEO Aca Bulić, a nju je OŽENIO

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 10:36

VAŽI ZA BEOGRADSKOG "MANGUPA" - Evo koje sve žene je ZAVEO Aca Bulić, a nju je OŽENIO

Za neke niste znali!

Aca Bulić, biznismen sa beogradskog asfalta, ponovo je došao u žižu javnosti kada je stupio u ljubavni odnos sa bivšom vanbračnom suprugom Zvezdana Slavnića, Anom Ćurčić, sina proslavljenog košarkaša Moke Slavnića.

Aca Bulić i Ana su bili zajedno pre 26 godina, a sada po završetku odnosa Ane i Zvezdana obnovili su ljubav,

Podsetimo, Ana je raskinula odnos sa Zvezdanom koji je ušao u Zadrugu 6 da zaradi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novac, međutim, zaljubio se u Anđelu Đuričić i javno je ostavio pred kamerama.

Svi smo pratili Anin ulazak a potom i žestoke svađe i turbulentan odnos Ane i Slavnića.

Bulić je nedavno priznao da je još uvek u braku sa Bibom Bulić, sa kojom se venčao u Londonu i sa kojom ima dvoje dece, sina i ćerku.

Bulića su uvek pratile lepotice, pa je tako, kako su domaći mediji pisali, bio sa manekenkama Svetlanom Dimitrić i Agnetom Azirović.

Acu su povezivali i sa pevačicama Dijanom Janković, poznatijom kao Didi Džej, ali i Kajom Ostojić.

O svojoj ljubavi sa Acom pričala je popularna pevačica Maja Nikolić, koja mu je posvetila čak i pesmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.