VARNICE SE NISU UGASILE: Miljana i Zola se PREPUCAVALI pred punom Belom kućom oko JEDNE stvari - Umešala se i ONA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 22:14

VARNICE SE NISU UGASILE: Miljana i Zola se PREPUCAVALI pred punom Belom kućom oko JEDNE stvari - Umešala se i ONA

Svako na svoju "vodenicu"!

Za vreme emsije "Pitanja gledalaca", voditeljka je postavila pitanje Miljani Kulić.

Miljana je otkrila da izmešu nje i Nenada Macanovića Bebice nije bilo ništa nakon raskida sa Lazarom Čolićem Zolom, a potegla se i tema oko podele hrane.

- Kažeš da nije bilo se**a između tebe i Bebice, što ste se prekrili preko glave? - glasilo je pitanje.

- Nije bilo se**a, pokrili smo se da ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čuli ljudi o čemu pričamo. Pravila su da se poštuju i da se krše. Hladno mi je bilo, pa smo se pokrili preko glave - rekla je Miljana.

- Nismo imali ni poljubac, a ni se*s. Spavali smo u Dragićevom krevetu koji škripi, da je bilo nešto, čulo bi se - rekao je Bebica.

- Da je bilo, pa šta? Ko garantuje da neće biti - rekla je Kulićeva.

- Bila sam budna, nije bilo se**a, jer svaki put čujem Dragića i Sanu - rekla je Slađa.

Naredno pitanje bilo je za Zolu.

- Kako komentarišeš onaj šliht sa hranom jutros od Marije? - glasilo je pitanje.

- Mislim da kada Miljana i ja nismo zajedno, da ona nema problem prema meni. Miljana je pokupila svu hranu, ostavila mi origano. Zahvalan sam joj u svakom slučaju - rekao je Zola.

- Marija ne može Zolu očima da gleda, mislim da je to jedini slučaj gde tašta sa tolikom mržnjom komentariše. Oni su bili u tom nekom budžetu, ali opet sa njene strane, koliko toliko normalno. Ona bi dala sada pola apartmana da ona ne bude sa Zolom - rekao je Janjuš.

- Što se tiče hrane, ja sam ponela sve sa ostrva, jer sam znala da ćemo se seliti. Hranu mu nisam nudila, rekla sam mami da podeli. Kada je raskinuo sa Anitom, nije hteo da pojede parče hleba od nje, ja sam ga tada hranila. Posle toga, nisam imala potrebu da mu prilazim, može da se shvati pogrešno... Šta sam imala od hrane, podelila sam - rekla je Kulićeva.

- Je l' čujete vi rečenicu: "On je pojeo". Pretvorio sam se u sve, a ona ovako priča. Ja dajem budžet da bi ona pušila. Ona je sinoć došla na krevet taj na kom sam ja spavao, sa njim. Stavila je onu bračnu posteljinu, očekivajući da ću ja da napravim nešto zbog toga. Zamisli blama, na osnovu svega toga što se desilo, u moj krevet stavljaš posteljinu, da bi ja spavao u nekom krevetu? - rekao je Zola.

- On i ja smo spavali u tom krevetu, a s obzirom da su Divna i Marko zauzeli naš krevet, ja sam otišla tamo gde sam spavala - rekla je Kulićeva.

- Ja sam došla sinoć iz apartmana da donesem Nenadu papuče i Zola mi kod šanka kaže da mu je ostavila dve kesice origana. On se žalio Caru, pa je video mene. Ja sam videla da je donela popriličnu količinu hrane i grickalica, pitala sam je što nije podelila. Ona meni kaže da kada je imao 15 hiljada sa Anitom, sve je dao. Rekla sam da nema veze, neće da prosi. Tako da, sve što je ostalo u frižideru od kupovine, ja sam podelila na pola, a ono što je potrošeno, ne može da se podeli. Ja sam mu dala i večeru da ima i to je to - rekla je Marija.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.