VARAO ŽENU U PROGRAMU UŽIVO, a sada se poziva na porodične vrednosti: Sloba nastavlja da širi MRŽNJU: Ne želimo muškarce u haljinama

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 14:15

VARAO ŽENU U PROGRAMU UŽIVO, a sada se poziva na porodične vrednosti: Sloba nastavlja da širi MRŽNJU: "Ne želimo muškarce u haljinama"

Pevač je iskazao oštar stav, ali očigledno zaboravlja svoje "rane radove"...

Sinoć se održalo prvo polufinalno veče takmičenja "Pesma za Evroviziju", a portal Srbija Danas ovaj spektakularni događaj prati sa lica mesta, gde smo zabeležili dolazak Filipa Marinkova - Filarija. On se predstavio pesmom "Ko je ta žena", a njegova odevna kombinacija upotpunila je poruku pesme, kao i propratni vizuelni efekti.

Mišljenja o njegovom izgledu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na jučerašnjem nastupu su podeljena, a pevač Sloba Radanović je dao komentar na svom Instagram profilu za koji mnogi smatraju da je bila prozivka upućena upravo Filipu.

"Stvarno ne želimo da nas predstavljaju muškarci u haljinama, pa da nas preci na onom svetu motkom dočekuju", napisao je Radanović, aludirajući najverovatnije na Filarija, koji nije uspeo da prođe u finale sa pesmom "Ko je ta žena", a na sceni se pojavio u haljini.

Radanović na Instagramu brani tradicionalne vrednosti, ali zaboravlja da je pre sadašnje porodice, imao brak sa Kristinom Kijom Kockar, koji je razorio i nije se libio da pred kamerama opšti sa tadašnjom ljubavnicom, dok u istoj sobi spava njegova, tada još, zakonita supruga.

Popularni pevač je po svemu sudeći rešio da iznese svoje mrziteljske i stavove netrpeljivosti jasno ističući da svi ljudi ne zavrednjuju jednaka prava.

Slobodan je na ovaj način 'prozvao' sve ljude koji imaju drugačiji, nesvakidašnji i specifičniji stil oblačenja, među kojima zasigurno ima njegove publike zbog koje i jeste ono što jeste - popularni pevač.

Podsetimo, supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović prošle godine u maju bila je žrtva napada bivšeg muža. Uprkos tome, pevaču očito ne smeta da na posredan način pozove na nasilje nad osobama čiji identitet mu ne odgovara i ne razume, gubeći iz vida da su u pitanju nečiji članovi porodice ovim pogođeni. Pored navedenog, popularni pevač i bivši rijaliti takmičar poziva na odbranu porodice gubeći iz vida da javnost Srbije ne pati od Alchajmerove bolesti, te se seća kako je "branio instituciju braka", vrlo često u prenosima uživo.

Srbija Danas/A.N.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.