VARAO JE ŽENU I IMA VANBRAČNOG SINA Hari Varešanović izbegava da priča o privatnom životu, a ovo su detalji koje MALO KO ZNA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2019, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VARAO JE ŽENU I IMA VANBRAČNOG SINA Hari Varešanović izbegava da priča o privatnom životu, a ovo su detalji koje MALO KO ZNA

Uvek joj kažem: "Ko ti je kriv. Sama si birala. Ti si izabrala mene, a ne ja tebe".

Popularni muzičar Hajrudin Hari Varešanović retko priča o privatnom životu koji je u prošlosti bio prilično intrigantan.

Pevaču se desila velika ljubav u mladosti, sa Aidom. Hari je tada imao svega 19 godina. U brak su stupili krajem 1983. godine, a dve godine nakon venčanja rodila se i ćerka Nađa. Varešanović je u jednom intervjuu priznao da je tada bio isuviše mlad i nespreman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za ulogu oca, a skoro deceniju kasnije, 1994. godine, u braku sa Aidom dobio je i sina Damira.

Nakon toga javnost je brujala o navodima da je Hari 1992. godine dobio i vanbračnog sina Maka, što je navodno bio samo jedan u nizu razloga zbog kog se raspao njegov prvi brak sa Aidom.

Javnost i obožavatelji već dugi niz godina nisu imali jasnu sliku koncepta Hari Mata Hari. Na slikama možete vidjeti grupu Hari Mata Hari koja je prestala sa radom 1991. godine u kojoj su svirali bubnjar Izo Kolečić, gitarista Edo Mulahalilović, basisti Željko Zuber i Pjer Žalica i klavijaturista Adi Mulahalilović. Od tada je to Harijev solistički koncept nazvan "Hari Mata Hari" koji traje i danas. Jedini uz Harija do dan danas iz grupe ostao je Izo Kolečić. Uz Harija u solističkom konceptu koji je pokrenut 1994. godine albumom "Ostaj mi zbogom ljubavi" bili su i ugradili svoje najbolje dane i talenat basisti Željko Zuber, Miki Bodlović, Omer Rakovic, Lordan Muzaferija, gitaristi Karlo Martinović, Nihad Voloder, Alen Lemešević, Miro Asotić, klavijaturisti Emir Mehić, Adi Mehić, Nihad Krečo, Bruno Misanović i mnogi drugi izvođači iz cijelog regiona. Autorski koncept perioda grupe napravili su tandem Fahrudin Pecikoza Peca, Hari Varešanović, Edo i Adi Mulahalilović, Slobodan Bodo Kovačević. Autorski koncept solističkog koncepta Hari Mata Hari uglavnom su kreirali on i Fahrudin Pecikoza Peca uz par velikih pjesama koje su napravili Marina Tucaković, Željko Joksimović i mnogi drugi. #harimatahari

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 8. Авг 2019. у 1:34 PDT

U intervjuu koji je 2006. godine dao za "Puls" pevač je otvoreno govorio o svom prvom braku sa Aidom, pa priznao da su u nekim trenucima ostali zajedno zbog dece.

- U muziku sam ušao zbog muzike, a ne zbog stvari koje prate muziku. Nikada nisam imao problema sa drogom, alkoholom i kockom. Jedino se nisam spasao žena, a to je jedan od nusprodukata koji ide uz muziku i to mi je najdraži porok. Sa suprugom sam imao malih trzavica, ali retko. Ja sam već sa 20 godina bio definisan kao muzičar i moj životni put se znao. Mada, sve se u životu može prebroditi i prevazići. Sa suprugom sam ostao u braku, kompromisnom braku. Zbog dece - istakao je tada Hari, priznajući da već deceniju unazad živi na relaciji Sarajevo-Minhen zbog Jasminke sa kojom je 2010. godine stupio u brak, nakon što se razveo od Aide.

Davne '90te. #harimatahari

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 7. Авг 2019. у 11:54 PDT

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 21. Јул 2019. у 10:47 PDT

#HariMataHari #NedaUkraden #1991 #sarajevo #uspomene #nostalgija #muzika

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 23. Јун 2019. у 9:21 PDT

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 26. Мар 2019. у 2:42 PDT

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 26. Јан 2019. у 6:59 PST

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 20. Сеп 2018. у 1:16 PDT

Lijep pozdrav svima, voli vas vaš #HariMataHari ❤

Објава коју дели Hari Mata Hari (@harimatahariofficial) дана 7. Сеп 2018. у 1:30 PDT

Hari se prisetio i trenutka kada je upoznao sadašnju suprugu i otkrio šta ga je kod nje privuklo.

- Moju Jasminku sam upoznao u Kelnu preko zajedničkih prijatelja. Na početku veze smo bili prilično smušeni, poput nekih tinejdžera. Dopalo mi se što je potpuno nenametljiva. Bivšu suprugu smatram jednom od najboljih prijatelja i Jasminka kao razumna žene nema nikakvih problema sa tim - ispričao je on svojevremeno za  24sata.hr.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.