VANREDNO UBACIVANJE - VEČERAS NJIH DVOJE ULAZE U ZADRUGU SA POSEBNIM PRAVILIMA? Dejan i Dalila će se SKAMENITI kada ih vide

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2021, 21:38

VANREDNO UBACIVANJE - VEČERAS NJIH DVOJE ULAZE U ZADRUGU SA POSEBNIM PRAVILIMA? Dejan i Dalila će se SKAMENITI kada ih vide

Sprema se žestoka noć!

Večeras, kao što smo navikli svake subote, održaće se emisija "Pitanja novinara", te će sedma sila ispitivati takmičare "Zadruge" o najinteresantnijim tememe u Beloj kući.

Međutim, kako se uglavnom subotom dešavaju i vanredna ubacivanja, tako su krenule spekulacije da će i večeras biti baš tako.

Sobziirom da su glavna tema u Beloj kući Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Maja Marinković i Filip Car, tako se i oglasila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Emina Mujić za medije, te otkrila da želi da uđe u rijaliti, te da će navodno imati razgovor sa produkcijom.

Tako su krenule spekulacije i na društvenim režama, te mnogi komentarišu da će u "Zadrugu 5" večeras ući baš Emina, ali i Dejanov brat, David Dragojević.

- Čitam ulaze David i Dalilina mama da digne ćerku iz pakla, navodno kao gosti  na sedam dana - bio je jedan komentar, doj je drugi ipak bio malo drugačiji:

- Trebalo bi Rialda i David - bio je drugi komentar.

Bilo kako bilo, produkcija još nije najavila  vanredna ubacivanja, a da li će biti gosti ili takmičari i da li će zaista njih dvoje ući u "Zadrugu", ostaje nam da saznamo...

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.