VANREDNO UBACIVANJE - Uroš NEMA POJMA da će NJEGOVA BIVŠA biti NOVA TAKMIČARKA: Ona zna NJEGOVE SLABOSTI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2022, 15:55

VANREDNO UBACIVANJE - Uroš NEMA POJMA da će NJEGOVA BIVŠA biti NOVA TAKMIČARKA: Ona zna NJEGOVE SLABOSTI

Produkcija sprema haos?

Jovana Novakov Šmizla, bivša rijaliti učesnica "Parova" će kako saznajemo navodno postati nova učesnica šeste sezone "Zadruge".

Kako SrbijaDanas.com saznaje, Jovana je u pregovorima sa čelnicima Pink produkcije.

Podsetimo, Jovana je bila u ljubavnoj vezi sa Urošem Ćertićem neposredno pred početak "Zadruge 6", čak se i govorkalo da će ući kao par, međutim oni su očigledno prekinuli svoj odnos budući da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šmizla za SrbijaDanas otkrila da s ekaje što je uplovila u bilo kakvu vezu sa Ćertićem, jer, kako je navela, to nije imalo perspektivu.

Šmizla važi za takmičarku koja nema dlake na jeziku, a mnogi su komentarisali njen "tanak fitilj" te smo mogli da je vidimo i u raznim agresivnim situacijama tokom učešća u rijalitiju.

Kao vrlo kontroverzna takmičarka, sigurni smo da će Jovana napraviti opštu pometnju u Zadruzi, baš jer je Uroš ne očekuje.

Ćertić je i pominjao da "ima simpatiju" van rijalitija, a da li se odnosilo to na nju, ostaje nam da saznamo ukoliko uđe u rijaliti.

Kako otkrivamo, Jovana bi trebalo da postane učesnik Bele kuće za nekih mesec dana, a trenutno je u pregovorima sa produkcijom i čelnicima.

Što se tiče Uroša, ponašanje mu je kriminalno, jer znam šta je pričao pre ulaska unutra, znači, zna zašto je ušao i bedno mi je to napadanje na žene i ostalo. On najbolje zna da ne bi trebao ništa od toga da radi, zna on ko ga gleda i zašto ne bi smeo ništa od toga da uradi. Ne opravdavam to što su uradili Kristijan i Emil, ali ne opravdavam ni Uroševo celokupno ponašanje, znam kako to funcioniše sve u rijalitiju, kada ti se napuni čaša, znači ne treba ti ništa, samo ta jedna kapljica. Opet kažem, Kristijan je zaostao u devedesetim, Uroš još više zaostao u devedesetim, samo što Uroš to sebi ne sme da dozvoli, a nije smeo ni Kristijan, s obzirom da mu je žena trudna. - rekla nam je Šmizla nedavno za SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.