VANREDNO STANJE U ELITI: Uroš Stanić i Slaša Poršelina napravili karambol u spavaćoj sobi

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 22:44

VANREDNO STANJE U "ELITI": Uroš Stanić i Slaša Poršelina napravili karambol u spavaćoj sobi

Ne smiruju se!

Učesnici "Elite" birali su najposesivnije osobe među sobom, a tom prilikom nastao je žestoki sukob između Uroša Stanića i Slađe Poršeline zbog Aneli Ahmić.

Oni su razmenjivali gnusne uvrede, a u jednom momentu umešali su se i drugi učesnici rijalitija.

- Rekao si da ćeš mi se us**ti u život - vikala je Slađa.

- Aneli i ja - provocirao ju je.

- Znaš li ti ko sam ja, ka**u te. Nećeš >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeti da izađeš napole - besnela je zadruagrka.

- Nemoj da mi bacaš posteljinu sram te bilo - rekao je Uroš.

- Ajde da vidimo ko je jači. Znaš da si nezaštićen napolju. Šta si rekao za svoju drugaricu Aneli sinoć? Kako ću da te ka**am. Smrdiš na kilometar, ne mogu da dišem od tebe. Nemaš nikoga napolju, ni kučeta ni mačeta. Znaš li ko sam ja? Kome ti mafijaš ovde? -dodala je Slađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OPŠTI HAOS U "ELITI" - Učesnici krenuli sa razotkrivanjem Stanije i Aneli - ŠOKANTNA SAZNANJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2023, 08:21

Svako je rekao svoje mišljenje....Učesnici "Elite" u razgovoru sa voditeljkom Ivanom Šopić dobili su zadatak da razgovaraju na temu susreta Aneli Ahmić i Stanije Dobrojević...Njih dve su imale priliku da porazgovaraju i kažu svoju stranu priče o odnosu sa Asminom Durdžićem...- Njih dve se pravdaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.