VANREDNO PISMO PRODUKCIJE! Prekršila STROGO PRAVILO Zadruge i dobila NAJTEŽU KAZNU! A kad IZAĐE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2018, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNO PISMO PRODUKCIJE! Prekršila STROGO PRAVILO Zadruge i dobila NAJTEŽU KAZNU! A kad IZAĐE...

Brutalno!

Veliki šef razdrmao je Zadrugare danas.

Probudio ih je i okupio zvonjavom u dvorištu koja najavljuje dobro poznat scenario, a u poslednje vreme, usled velikog broja prekršaja Zadrugari strepe od pisma jer očekuju neku kaznu. Tako je bilo i ovoga puta.

ONA JE PROSTITUTKA, NARKOMANKA I ROĐENA SESTRA MARAJE KERI Strašna porodična tajna koju pevačica pokušava da sakrije

Pismo je pročitala Ana Korać a na meti su bili Anđelo, Miki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Sara Reljić. Oni su prekršili strogo pravilo zabrane spavanja i zbog toga su se nađli na optuženičkoj klupi. Ipak, Anđelo i Miki su se spasili zbog lošeg zdravstvenog stanja. Miki jer je bio kod lekara, a Anđelo jer se danima žali na bol u stomaku.

ANABELA BESNA! Traži DISKVALIFIKACIJU ćerke Lune! Mi smo RASTURAČICE brakova! Izbacite je! (FOTO)

Sara Reljić ostala je "sama na vetru" i dobila kaznu od 30 hiljada dinara od honorara, ali sa obzirom da Pinkove zvezde nemaju honorar, ona će iz svog džepa morati da plati ovu sumi i to kada izađe iz rijalitija.

PAO U NESVEST: Evo kako izgleda Požgajevo lice NAKON Mladenovog nasrtaja (FOTO/VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.