VANREDNO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE - Voditelj saopštio zadrugarima KONAČNU ODLUKU: Nije bezbedno, iselite se!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2023, 08:21

VANREDNO OBAVEŠTENJE PRODUKCIJE - Voditelj saopštio zadrugarima KONAČNU ODLUKU: Nije bezbedno, iselite se!

"Doneli smo odluku...!"

Sinoć, tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj, Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću, te saopštio zadrugarima, da je stiglo hitno obaveštenje i vanredno pismo Velikog šefa.

Pismo je stiglo u trenutku kada je tema bio odnos Miljane Kulić sa Lazarom Čolićem Zolom, te raskidom koji se desio za vreme žurke, jer je Zola gledao Anitu Stanojlović, svoju bivšu devojku.

Kako je Miljana videla skrivene poglede, uhvatila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Nenada Macanovića Bebicu i sa njim provela noć ispod pokrivača.

- Miljana, Zola, doneli smo odluku da je zbog vremenskih uslova neophodno da se iselite sa Rajskog ostrva. Temperatura i led ne dozvoljavaju dalji boravak i bezbedan odlazak na Rajsko ostrvo. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.