VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE! Sve će se odigrati večeras - Anđelu odvajaju od Zvezdana, ovo su detalji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 14:59

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJE! Sve će se odigrati večeras - Anđelu odvajaju od Zvezdana, ovo su detalji!

Đuričićeva ni ne sluti šta joj se sprema!

Ovonedeljni vođa, Tamara Nikolić, poznatija kao di-džej Tamaris, donela je odluku da u izolaciju pošalje Zvezdana Slavnića i Maju Marinković.

Nedeljama unazad se spekuliše o odnosu Maje i Zvezdana. Mnogi su primetili da među njima ima nešto više od prijateljstva, te je vođa rešio da ih pošalje daleko od očiju zadrugara kako bi ih pustio da se približe.

Anđela je burno reagovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na ovu odluku jer se uplašila da će je zadesiti isti scenario kao kada je Zvezdan bio u izolaciji sa Aleksandrom Nikolić. Zabrinula se da će se Maja i njen dečko zbližiti i da će je zbog toga ostaviti.

Subota veče rezervisano je za nominacije u "Zadruzi". Međutim, produkcija je donela vanrednu odluku da večeras bude održana "Igra istine" umesto nominacija.

To znači da se Zvezdanu produžava boravak u izolaciji sa Majom još nedelju dana. Ostaje da vidimo kako će Anđela reagovati na ovo razdvajanje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.