VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJA - njih pet NAPUSTILO Zadrugu! Izveli ih sa imanja, snimak IZA KAPIJE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2023, 12:56

VANREDNA ODLUKA PRODUKCIJA - njih pet NAPUSTILO Zadrugu! Izveli ih sa imanja, snimak IZA KAPIJE (VIDEO)

Evo šta je razlog!

Kao i svakog utorka, na televiziji Pink emituje se emisija "Ami G šou".

Voditelj Ognjen Amidžić ugostiće specijalne goste, u pitanju su aktuelne učesnice "Zadruge 6" - Aleksandra Nikolić, Maja Marinković, Milica Veselinović, Žana Đorđević Maliković i Sanja Grujić.

One će pred kamerama govoriti o svojim burnim ljubavnim odnosima iz rijalitija, ali će biti stavljene i na razne zanimljive zadatke.

Insert je već >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavljen na Instagramu "Ami g šoua", a šta nas sve čeka večeras, ostaje da vidimo u 22 časa, kada počinje emisija.

A post shared by AmiG Show (@amigshow)

Nakon toga, u rijalitiju "Zadruga" biće žurka, koja svaki put pomeri granice gledanosti zbog brojnih skandala koji se na njoj dese.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.