VANJA PRVI PUT PROGOVORILA: Razvezala jezik o Ša i razvodu - I dalje me voli, ali ne znam da li ću se vratiti

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2023, 15:07

VANJA PRVI PUT PROGOVORILA: Razvezala jezik o Ša i razvodu - "I dalje me voli, ali ne znam da li ću se vratiti"

Prvi put otkrila svoju stranu priče.

Reper i nekadašnji zadrugar Nenad Aleksić Ša, šokirao je nedavno javnost priznanjem da se posle samo mesec dana braka razvodi od supruge Vanje. Reper ne krije da i dalje želi da se pomire i veruje da će se to desiti, a nedavno se preselio u novi stan i napustio svoj stari kraj gde je dugo živeo.

Sada se po prvi put oglasila i Vanja i otkrila svoju stranu priče, a prvo što je poručila jeste da je još uvek zvanično udata.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Na pitanje zašto su se razišli, odovorila je:

- Dogovorili smo se da to ostane između nas dvoje. Imali smo neke nesuglasice, ali mislim da je ovako najbolje, da damo jednom drugom vremena i da razmislimo o svemu. To je naša intima, samo mi znamo zašto smo se razišli.

Otkrila je i da li je prihvatila Nenadovo izvinjenje.

- Naravno. On je ishitreno reagovao, ja sam tu dobila osudu nacije, ali mogu da razumem afekat.

Ša je nedavno priznao da ima mogućnost da bi se pre vratio Vanji nego prvoj supruzi Ivani.

- Pa naravno, mene voli. Volim i ja njega, ljubav ne može da nestane preko noći. Na meni je da odlučim da li sam spremna da se vratim tamo, ali naravno da ga volim. Jako voli mog sina i on njega, baš se se lepo slagali - rekla je Vanja za Hype.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.