VANJA PROFITIRALA OD RAZVODA! Bivša supruga Nenada Aleksića pokazala PRAVO LICE, od  braka sa reperom ZGRĆE LOVU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 09:51

"VANJA PROFITIRALA OD RAZVODA!" Bivša supruga Nenada Aleksića pokazala PRAVO LICE, od braka sa reperom ZGRĆE LOVU?

Prezime je ponosno zadržala.

Samo mesec dana nakon venčanja, Nenad Aleksić Ša razvodi se od supruge Vanje, pošto je ona samo pokupila svoje stvari i otišla od njega.

Ša nije želeo previše da komentariše ovu temu, ali njegova prijateljica, Jovana Tomić Matora, nije mogla da zadrži mišljenje za sebe, pa je javno oplela po Vanji i otkrila da se TikTokerka udala zbog reklame.

- Morala sam na ovaj način da se obratim i da želim da pružim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podršku Nenadu. Ne mogu da verujem da sam bila na svadbi, u kući... Koji je to folirant. Da li je realno da se neko uda zbog mrtve reklame? Da napraviš dečku pakao od života zbog reklame? Držao te kao malo vode na dlanu. Svako ko tu devojku zaprati na društvenim mrežama, od mene će imati blok. Nije mi normalno da neko može da podrži bilo koga ko ima takvo mišljenje? Nenade, beži! Imaš sreće što te ostavila - rekla je tada Matora.

Vanja je to momentalno demantovala, naglasivši da ona nikada nije želela marketing, te da se zbog toga veoma retko pojavljivala sa reperom u javnosti. Međutim, jedan detalj ju je "odao".

Iako su se rastali, Vanja je i dalje u opisu zadržala prezime Aleksić, po kom je ljudi sada prepoznaju, a i traže na društvenim mrežama. S obzirom da se bavi TikTokom, gde je i stekla određenu publiku, nije isključeno da sada misli i na to koliko joj ova medijska pažnja donosi pratilaca, a samim tim i novca.

A post shared by Vanja Aleksic (@vanjaignj)

Iako je priča o razvodu sveža, ona je već sela za svoj kompjuter, ušla na nalog na TikToku i podsticala ljude da joj šalju gifove, na osnovu kojih zarađuje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.