VAN SEBE ZBOG SMRTI KOLEGE: Dragana Mirković, potresena preranim odlaskom Igora, dala OBEĆANJE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2022, 17:34

VAN SEBE ZBOG SMRTI KOLEGE: Dragana Mirković, potresena preranim odlaskom Igora, dala OBEĆANJE

Tuga i neverica!

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je danas u 56. godini nakon borbe sa bolešću.

Njegove kolege tužne su zbog gubitka, kao i pevačica Dragana Mirković koja je odmah istakla koliko ju je ova vest potresla.

- Duboko sam potresena tužnom vešću da nas je napustio tako divan i talentovan čovek kao što je Igor. Nažalost, u poslednje vreme sve više je informacija o preranom odlasku dragih ljudi koji su još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo toga mogli da urade i daju. Moje iskreno saučešće i moje misli su pre svega u ovom trenutku sa njegovom porodicom. Trudiću se da u godinama koje predstoje sačuvam uspomenu na njega kako kroz svoju televiziju tako i izvođenjem pesme koju smo zajedno snimili - rekla je Dragana Mirković.

Podsetimo, Igor je proveo 10 godina u bendu "Divlji kesten" gde je bio pevač, kompozitor i aranžer. Grupa je nastala 1992. godine za vreme rata i odmah su postali miljenici publike. Snimili su pet albuma iza kojih su ostali veliki hitovi: "Suze krijem, same teku", "Ti si moja muzika", "Kristina", "Zorane, Zorane", "Nataša", "Gori, gori, srce moje"...

Dragana je sa Igorom krajem 2000. godine snimila duet "Srcu nije lako". I to je ujedno bila njena poslednja snimljena pesma pred udaju i četvorogodišnju medijsku pauzu. Pesma je brzo pronašla put do naših srca i zauzela posebno mesto u njima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"IMAO JE MNOGO DOBRU DUŠU" Lepa Brena u bolu nakon smrti Igora Starovića: "Vodio je računa o svemu"

Izvor: Blic, 17.Maj.2022

Frontmen popularne grupe "Divlji kesten" Igor Starović preminuo je u 56. godini.

Nastavak na Blic...

Poznato vreme sahrane Igora Starovića: Evo kada će pevač biti ispraćen na VEČNI POČINAK

Izvor: Blic, 18.Maj.2022, 15:03

Pevač grupe "Divlji kesten", Igor Starović preminuo je u 56. godini, nakon kratke borbe sa bolešću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.