VADILI JOJ JEZIK, IZGLEDA UŽASNO! Evo šta je PRAVI RAZLOG zbog kojeg je Matora kolabirala, a tek NJENO LICE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jan.2018, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VADILI JOJ JEZIK, IZGLEDA UŽASNO! Evo šta je PRAVI RAZLOG zbog kojeg je Matora kolabirala, a tek NJENO LICE...

Nervni slom!

Nakon sastanka u "Zadruzi" koji se nedavno održao u Beloj kući, nastala je nezapamćena svađa između Jovane Tomić Matore i Saške Karan.

Nakon incidenta između Lepog Miće i Mikija Đuričića, koji se nedavno dogodio a čiji je uzrok jednim delom bila Saška, ona je još jednom uspela da isprovocira, sada Matoru, i dovede je do nervnog sloma i totalnog kolapsa.

Tokom žustre svađe između ove dve zadrugarke, Saška je izgovorila nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je Matoru izbacilo iz takta i na šta nije mogla da ostane imuna.

Naime, starija zadrugarka je rekla da je za vreme Božića, kada je imala priliku da bude u spoljnom svetu sa svojom porodicom, saznala da se Matorin otac odrekao nje, i da ne želi da je vidi kada izađe iz rijalitija.

Matoru je to užasno pogodila, nakon čega je odmah izašla iz kuće. Stanje joj se pogoršalo zbog velikog stresa, počela je da povraća, te su odmah zadrugari pritrčali u pomoć. Obezeđenje je hitno intervenisalo pa su je odmah izveli iz rijalitija i odveli u bolnicu.

Kako će se ova situacija dalje odvijati, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.