Uživanje na Jadranu: Brena odvela Filipa i Aleksandru na more! (foto)

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživanje na Jadranu: Brena odvela Filipa i Aleksandru na more! (foto)


Folk zvezda Lepa Brena otišla je na hrvatsko primorje da se odmori pred nove radne pobede, a sa sobom je povela i pastorka Filipa Živojinovića i njegovu devojku Aleksandru Prijović.

Iako je Aleksandra neretko isticala koliko se slaže sa Lepom Brenom, sada su dokazale da je njihov odnos zaista dobar, te se mladi par već danima provodi u Ičićima sa folk zvezdom.
Naime, Aleksandra i Filip otišli su na hrvatsko primorje sa Lepom Brenom, gde danima >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << uživaju u suncu i moru, a vožnja na jahti bila je nezaboravna za sve troje. Očigledno da buduća svekrva i snajka još nisu stigle da se posvađaju, a možda pristojnu udaljenost između njih održava Filip.

“Brena je želela da obraduje Filipa i Aleksandru, te ih je pozvala da zajedno provedu nekoliko dana na moru. Aleksandra je oduševljena Breninim gestom odmah prihvatila poziv, a Filip je presrećan što se njih dve lepo slažu. Aleksandra i Filip su svakako nameravali da odu negde na nekoliko dana, tako da je Brenin poziv došao kao poručen”, rekao je za Alo izvor blizak paru i dodao:
“Zaista uživaju. Brena provodi dosta vremena sa njima, ali ne želi da im bude na teretu, tako da večeri provodi sa prijateljima u Ičićima, kako bi Filip i Aleksandra uživali u samoći. Iznajmljivanje jahte i posade finansirala je buduća svekrva, koja golupčićima udovoljava u svemu.” 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživanje na Jadranu: Brena odvela Filipa i Aleksandru na more! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Iako je Aleksandra neretko isticala koliko se slaže sa Lepom Brenom, sada su dokazale da je njihov odnos zaista dobar, te se mladi par već danima provodi u Ičićima sa folk zvezdom...Naime, Aleksandra i Filip otišli su na hrvatsko primorje sa Lepom Brenom, gde danima uživaju u suncu i moru, a vožnja...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.