Užičko kolo u centru Zagreba! Prijovićka UJEDINILA Jugoslaviju, jedan snimak ODUŠEVIO ceo region

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 10:03

Užičko kolo u centru Zagreba! Prijovićka UJEDINILA Jugoslaviju, jedan snimak ODUŠEVIO ceo region

Muzika i pesma zaista ujedinju sve.

Aleksandra Prijović sinoć je održala treći od ukupno pet zakazanih koncerata u glavnom gradu susedne nam Hrvatske.

Srpska pevačica je oduševila publiku kako svojim pevanjem, tako i izdanjima u kojima se pojavila, a veliko iznenađenje bili su i specijalni gosti na njenim koncertima.

Kao i posle svakog većeg muzičkog događaja, gužva se stvorila oko zagrebačke Arene, ali i u garaži iste.

Međutim, gužva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije sprečila publiku sa Aleksandrinog koncerta da "provod" nastavi nakon što se isti završio. Dok su čekali na izlaz iz garaže, opleli su, ni manje ni više, užičko kolo!

- Ako ste se pitali ko igra kolo u garaži. Prija vratila Jugoslaviju! - pisalo je ispod klipa na društvenoj mreži Tiktok.

Podsetimo, sinoć je na Aleksandrinom koncertu prvi gost bio reper MC Stojan, sa kojim pevačica ima duet "Šta bi". Nakon njega, na veliko oduševljenje svih, na binu se pojavila pevačica Tea Tairović, inače Prijovićkina dobra prijateljica.

Kako je izgledala garaža posle Prijinog performansa, pogledajte na snimku ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.