Uzalud, “šteta” je već načinjena: Neposlušne grudi i providna bluza mlade pevačice!

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013, 06:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzalud, “šteta” je već načinjena: Neposlušne grudi i providna bluza mlade pevačice!

A da sledeći put bude pažljivija?

Mlade zvezde pošto-poto žele da privuku pažnju na sebe. Ako to nije dobra pesma, onda je to neki skandal, a ako ni toga nema, onda može da prođe i smela garderoba. Tako je i mlada “Zvezda Granda”Jelena Gerbec jednom prilikom, na radost radoznalih paparaca otkrila dobar deo svog poprsja. Njen neposlušni brushalter se u jednom momentu pomerio, a pevačica je, ne znajući da je snimaju, počela da popravlja “štetu”.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Kako “skinuti” devojku za pola minuta: Gledajte i učite! (Video)

Izvor: Poznati.info, 03.Feb.2013

Mislite li da je šala?!. . Ovaj video snimak će vam privući pažnju, a mnogi će nešto i naučiti.. Vickasti momak je rešio da privuče pažnju na sebe,. - Ako te impresioniram u 30 sekundi, mogli li da dobijem tvoj broj telefona? bio je uvod u predstavu koju je priredio devojkama.. Mislite li...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.