Uvek postoji strah OD SMRTNOG ISHODA Oglasio se zadrugar nakon OZBILJNE OPERACIJE, sleteo u Srbiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2024, 21:42

"Uvek postoji strah OD SMRTNOG ISHODA" Oglasio se zadrugar nakon OZBILJNE OPERACIJE, sleteo u Srbiju

Bivši rijaliti učesnik i Tiktok zvezda progovorio o ozbiljnom zahvatu kome se podvrgao.

Bivši učesnik rijalitija "Zadruga" i TikToker Nenad Lazić, poznatiji kao Neca, već duže vreme se bori s viškom kilograma. Pošto mu nijedna dijeta do sad nije pomogla da se reši gojaznosti, odlučio se za popularnu operaciju smanjenja želuca.

On je nedavno otputovao u Tursku, gde je urađen veoma opasan zahvat, a sada je stigao u Srbiju i otkrio kako se oseća >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon operacije smanjenja želuca.

- Sve je proteklo u najboljem mogućem redu. Ja sam najviše paničio i zbog toga sam sebi izazvao neke reakcije, kao povišena temperatura, pritisak i sve to... Ostalo je sve bilo u najboljem redu. Niti sam osetio bol, niti mučnine, doktori su 24 sata bili uz mene i stvarno se osećam savršeno, kao da nisam bio na operaciji. Bio sam uplašen, nesrećni slučajevi se dešavaju u bolnicama koje nisu proverene, uvek treba proveriti. Sad mogu da igram, mogu da pevam, mogu sve da radim... Brinuli su i mama i Peca, čak su i ljudi sa fakulteta zvali to moram da kažem, svi koji me vole su se zabrinuli, ali javljao sam se na Tik Toku svima... Nakon operacije osetio sam bol kao kad imate upalu mišića. Posle zahvata mi davali lekove protiv bolova - reko je on, pa priznao koliko je morao novčano da izdvoji za taj poduhvat.

- Operacija želuca me je koštala preko 4.000 evra. Za ovakvu stvar ne treba žaliti pare, ukoliko neko zaista ne može da smrša prirodnim putem. Ovo je bio jedini način da ja smršam, jer sam bio lenj. Sad uopšte nemam apetit, ali pijem vitamine i sve ono što mi je potrebno - rekao je Lazić, ali otkrio kako će teći njegov oporavak.

Prvih nedelju dana ne smem da jedem ništa samo lekovi i vitamini, sledeće nedelje mogu malo čorbice, pa kasnije kašice... Krećeš ispočetka kao neka beba - rekao je Neca, prenosi Informer.

Srbija Danas/Informer

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.