Usvojena ćerka Vlade Divca poslala emotivnu poruku: “Moj život se drastično promenio”

Izvor: Svet, 31.Jan.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojena ćerka Vlade Divca poslala emotivnu poruku: “Moj život se drastično promenio”

Petra Divac, naslednica proslavljenog košarkaša Vlada Divca, prisetila se jednog od najtežih perioda u svom životu, koji je srećom iza nje i iz kog je izašla još jača. Ona je 2017. doživela saobraćajnu nesreću,kada je pala sa motora i povredila koleno, zbog čega je bila u bolnici.
“Prošlo je godinu i po dana otkako se moj život drastično promenio. Zahvalna sam svima koji su ovo prošli sa mnom. Ljudi koji su me okruživali ispunjavali su me pozitivnošću i smehom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Hvala ljudima za koje sam znala da na njih mogu da računam do kraja. Hvala novim ljudima koji su ušli u moj život i ispunili ga pozitivnošću, i sa mnogo smeha i novih uspomena koje ću zauvek negovati! Ova godina je promenila moj život na način koji ne mogu da objasnim, ali ću pokušati. Na prvoj slici imala sam osmeh, a i na poslednjoj završavam sa osmehom. Pozitivnost je zaista ključna (znam da zvuči kao kliše). To je ono što me je motivisalo i to je ono što me pokreće”, poručila je Petra, koja se od ove povrede uspešno oporavila, a svojom porukom izazvala je brojne pozitivne komentare.
 







View this post on Instagram














 
#tbt to @nbaallstar weekend this year with the Papa❤️
A post shared by Petra Divac (@pdivacc) on Oct 18, 2018 at 2:46pm PDT


svetinstagram
The post Usvojena ćerka Vlade Divca poslala emotivnu poruku: “Moj život se drastično promenio” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.