Ustanovljeni su POVREDA VRATA I PRELOM, šutirali su me i udarali Miljani Kulić stavljena KRAGNA nakon sukoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 12:38

"Ustanovljeni su POVREDA VRATA I PRELOM, šutirali su me i udarali" Miljani Kulić stavljena KRAGNA nakon sukoba

Najavila krivičnu prijavu protiv zadrugara.

Miljana Kulić je tokom jučerašnjeg dana imala niiz sukoba. Jedan je bio sa Borom Terzićem Terzom i Milicom Veličković, a drugi sa Teodorom Delić. Došlo je i do fizičkog obračuna, a Miljana se noćas u emisiji "Pitanja gledalaca" pojavila sa kragnom na vratu.

Kulićeva je objasnila da je bila u Urgentnom centru i da su joj ustanovljene teške telesne povrede. Kako Miljana tvrdi, nju su Terza i Milica navodno šutirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i udarali, dok oni tvrde da to nije istina. Nasilje je strogo zabranjeno u Beloj kući i produkcija odmah reaguje i kažnjava ukoliko neko prekrši ovo važno pravilo.

- Idem iz Urgentnog centra. Bila sam u Pećincima, gde je ustanovljen prelom vrata, to jest mišića - rekla je Miljana.

- Nije prelom vrata nego prsta - umešao se voditelj.

-Tako je, prst, teške telesne povrede. Ničim izazvano je (Milica) rekla Tarzanu (Terzi) izvršila fizički kontakt nad Micom tricom četvoricom. Tarzan me je vukao za kosu, čupao, udarali, šutirali... Za ovo ide krivična prijava - rekla je Miljana.

- Nemoj da lažeš - vikala je Milica.

- Je l sam je ja vukao za kosu i šutirao? Laže - branio se Terza.

- Dogovaraju se. Njihov plan je bio da me diskvalifikuju - vikala je Marija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.