Usred emisije TRAŽILA OPROŠTAJ OD DEJANA? Aleks Nikolić uputila bolne reči Dragojeviću - Nosim svoj KRST

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Sep.2023, 09:51

Usred emisije TRAŽILA OPROŠTAJ OD DEJANA? Aleks Nikolić uputila bolne reči Dragojeviću - Nosim svoj KRST

"Menjala je zlato za blato..."

U toku emisija "Narod pita" voditeljka Ana Radulović ugostila je bivši ljubavni par kao i pobednike rijalitija "Zadruga", Dejana Dragojevića i Aleksandru Nikolić!

Posebno se istaklo uključenje jednog gledatelja u program uživo!

- Dobro veče, ovde Mirjana iz Mitrovice i ja sam prvi fan Aleksandre i Dejana. To je najveća ljubav svih "Zadruga" i da sam ja ušla ona nikada ne bi bila sa Carem. On je nju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oplakao napolju, sada se pravio jak u emisiji. Bili bi srećni da su ostali zajedno, menjala je zlato za blato. Aleksandra kako si mogla da ga zaboraviš tako brzo, a on ti je donosio poklon za 9 meseci? - pitala je gledateljka.

- Pa mogla sam, desilo mi se. Eto ja sam najgora na svetu i neki ljudi treba da budu srećni što nisam više u njihovom životu. Između mene i Dejana nema ništa više, nismo se ni pogledali večeras. Ja njega jesam povredila i nosim svoj krst, ali to je sve -rekla je Nikolićeva.

- Dejan je napravio damu od tebe i ti si se od tada popravila. Poljubili ste se 5.656 puta, naša grupa je to izbrojila. Oni su bili tako nežni jedno prema drugome. U toj vezi je bila nežna princeza, a posle je skakala do plafona - rekla je gledateljka.

- Mislite li da i dalje postoji ljubav između Dejana i Aleks? - pitala je gledateljka.

- Sad već ne postoji jer oboje imaju svoj pravac, ali ja sam bila fan njihove ljubavi i jako sam ih volela - zaključila je gledateljka.

- Aleksandra kada si promenila mišljenje o Dejanu, a mislila si da je zlatan? - pitala je voditeljka.

- Mislim da nikada nisam rekla ništa loše za njega - rekla je Aleks.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.