Usledio HITAN PREKID programa - Nakon priznanja koje je čula CELA NACIJA završila u JECAJU i suzama

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 13:44

Usledio HITAN PREKID programa - Nakon priznanja koje je čula CELA NACIJA završila u JECAJU i suzama

Ona je bila potpuno iskrena.

Odnos Teodore Delić i Nemanje Gačića, a on je glavni uzrok svih Teodorinih svađa sa Nenadom Macanovićem Bebicom, sa kojim je Teodora trenutno u vezi.

Tokom sinoćnje emisije "Pretres nedelje", Nemanja je odlučio da prizna emocije Teodori, što je javnost ostavilo u šoku, a Teodora je završila u suzama, čime je dodatno zbunila Bebicu.

- Ja sam nju stvarno gledao kao drugaricu, nikad je nisam doživljavao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao osobu sa kojom bi bio, lagao bi sada kada bih rekao da mi se ne sviđa, kad mi se nasmeje i kad mi pošalje srce, to je primetila Danka, i ja sam njoj u jednom momentu rekao da počinjem da osećam nešto prema njoj, Danka je primetila da se mi smejemo i gledamo, gde je ona Danki rekla da ja ne smem da ustanem i da priznam to, ja sam njoj rekao da ja sa njom nisam imao više od 3 sata razgovora i da ne mogu da uđem sa njom u vezu jer ne znam ni ko je, ni šta je , rekao sam joj da ne razmišljam o toj devojci od spolja na šta se ona nasmejala. Ja mislim da je to obostrano i da se ja njoj sviđam - priznao je Gačić.

- Ja volim Nenada i sa njim sam ali slagala bih kad bi rekla da ovo što Nemanja govori nije istina, gledali smo se mi više puta i Bebica to zna - rekla je Teodora.

- Šta se smeškaš sad, je l' si normalna, što plačeš sada? - pitao ju je Bebica.

- Ja sam rekla da Nenada sigurno volim, ja ne bih bila 4 meseca sa njim da nisam osetila nešto, ne mogu da se odvojim od njega, jer ga volim - rekla je Teodora, dok je ronila suze.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.