Uskoro redak jubilej: Ovako je Mira Škorić izgledala na početku karijere (foto)

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro redak jubilej: Ovako je Mira Škorić izgledala na početku karijere (foto)

Mira Škorić će sledeće godine proslaviti tri decenije na estradi, što je veoma redak jubilej.
Rođena Beorađanka pojavila se na muzičkoj sceni još 1988. godine albumom “Niko kao mi”, ali tek nekoliko godina kasnije, s pesmom “Zašto nosiš prsten moj”, beleži ozbiljan uspeh, da bi se zatim albumom “Ne daj me majko” vinula u pevački vrh.
Poslednji album, četrnaesti po redu koji nosi ime “Za moj rođendan”, izdala je 2013. godine, a poslednji sing pod nazivom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << “Loš za lošeg ne brine” – prošle godine.
Mira je završila trgovačku i muzičku školu, a ovako je izgledala na početku karijere.


A photo posted by @foto.nostalgija on Feb 8, 2017 at 4:00am PST

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Uskoro redak jubilej: Ovako je Mira Škorić izgledala na početku karijere (foto)

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Mira Škorić će sledeće godine proslaviti tri decenije na estradi, što je veoma redak jubilej...Rođena Beorađanka pojavila se na muzičkoj sceni još 1988. godine albumom “Niko kao mi”, ali tek nekoliko godina kasnije, s pesmom “Zašto nosiš prsten moj”, beleži ozbiljan uspeh, da bi se...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.