Uskoro na sudu: Snežana Dakić od bivšeg supruga traži alimentaciju od 1. 500 evra?

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro na sudu: Snežana Dakić od bivšeg supruga traži alimentaciju od 1. 500 evra?

Snežana Dakić pre godinu dana rastala se od svog supruga Vladimira Mikića nakon devet godina braka, a sada je poznata voditeljka odlučila da na sudu zatraži alimentaciju od 1.500 evra, za izdržavanje njihove ćerke.

Voditeljka i njen bivši suprug pokrenuli su brakorazvodnu parnicu, a nakon dogovora u socijalnom, da ćerka pripadne majci, Snežana je odlučila da zatraži alimentaciju u visini od 1.500 evra: "Moja bivša supruga i ja smo se do govorili da Laura pripadne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << njoj. Baš smo pre neki dan bili u Centru za socijalni rad, pričali smo sa psiholozima, što je rutinska preocedura", rekao je Vladimir, za Kurir i dodao:

"U Srbiji na ime alimentacije odlazi preko 40 odsto mesečnih primanja tako da bi sud samo trebalo da odredi tačnu visinu. Već uredno plaćam alimentaciju za decu iz prvog braka tako da ni sada neće biti problem", odgovorio je Mikić.

Njegova bivša supruga nije želela da komentariše ove navode: "Ne bih komentarisala alimentaciju i odnos sa bivšim suprugom. Nije tačno da sam mu tražila previše novca", rekla je Dakićeva za Kurir.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Laura kod mame: Snežana Dakić i Vladimir Mikić ipak na sudu

Izvor: Story, 27.Jul.2015

Popularna voditeljka i njen bivši suprug na sudu su zbog iznosa alimentacije koji Snežana traži za ćerku Lauru..Snežana Dakić..Voditeljka Snežana Dakić tražila je od bivšeg muža Vladimira Mikića alimentaciju od oko 1.500 evra za izdržavanje njihove ćerke Laure, piše Kurir...- Moja bivša...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.