Uskladite boju odeće sa figurom

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskladite boju odeće sa figurom

Prilikom kombinovanja odeće trebalo bi da boje biramo prema figuri kako bismo istakli adute i kamuflirali “viškove” na kritičnim delovima. Tamne nijanse učiniće dame mršavijim.

Da li znate da svetle, pastelne boje odeće imaju moć da vizuelno povećaju telo i učine ga “glomaznijim”, dok nasuprot tome, tamne nijanse odlično prikrivaju bujne obline i čine nas mršavijim?

Baš zato, prilikom kombinovanja odeće trebalo bi da boje biramo prema figuri kako bismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << istakli adute i kamuflirali “viškove” na kritičnim delovima.

To praktično znači da bi dame sa užim ramenima i širim bokovima trebalo da nose bluze svetlijih tonova, sa naborima ili karnerima u kombinaciji sa tamnom suknjom ili pantalonama, kako bi vizuelno smanjile donji deo tela, a povećale gornji.

Pripadnice lepšeg pola koje imaju širi struk, mogu vizuelno da istanje figuru širokim kaišem tamne boje, a stomačić mogu da prikriju kombinacijim svetlije i tamnije majice. Što se boja tiče, zaobljenijim damama stilisti preporučuju bordo i tamnoplave tonove, kao i jače nijanse žute, ljubičaste, indigoplave i intenzivno zelene.

A damama sa bujnim dekolteom savetuju da izbegavaju horizontalne pruge, bele i pastelne nijanse, i da radije biraju odeću crvene, marinsko plave i smaragdnozelene boje.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.