Uroš izvređao Avu: Njeni roditelji je koriste i treba da ih bude sram!

Izvor: Svet, 27.Sep.2015, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš izvređao Avu: Njeni roditelji je koriste i treba da ih bude sram!

Voditeljka Bojana Ristivojević je u “Parovima” učesnike okupila oko stola zbog nominacija. Kao i uvek, ovom prilikom, pojedinci su imali priliku da kažu šta misle jedni o drugima.
Reč je dobio Uroš Ćertić koji je izneo istinu o Avi Karabatić i njenoj taktici u rijalitiju.
“Ava je dobra riba kada se sredi. Ona tu priča o nekom celibatu, a onda uskače u krevet kod mene i vucara se tu sa Markom. Hoću da kažem da je ovo ponašanje njena taktika. Ona mi je olovkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << za šminkanje na papiru pisala da bi trebali da budemo zajedno, jer bismo tako mogli da ostanemo u rijalitiju. Sada baca ljubomoru na Slađu. Ne verujte joj ni upola, ona nije takva napolju. I moram da kažem da je ona jedina koja zarađuje u njenoj porodici i izdržava svoje. Treba da ih bude sramota zbog toga”, rekao je kaskader, posle čega je skočila Ava.
“Tražiću kaznu zbog ovoga. Neću da se pravdam za familiju, mislim da nema potrebe. Stvarno si preterao ovog puta. Sram te bilo”, rekla je Karabatićeva u besu.
Podsetimo, Ava i Uroš su se upoznali kada su učestvovali u “Velikom bratu”, nakon čega su nastavili druženje. Ona se obradovala Ćertiću kada je ušla u “Parove”, ali sada se situacija promenila.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uroš izvređao Avu: Njeni roditelji je koriste i treba da ih bude sram!

Izvor: Scandal.rs, 27.Sep.2015

Voditeljka Bojana Ristivojević je u “Parovima” učesnike okupila oko stola zbog nominacija. Kao i uvek, ovom prilikom, pojedinci su imali priliku da kažu šta misle jedni o drugima...Reč je dobio Uroš Ćertić koji je izneo istinu o Avi Karabatić i njenoj taktici u rijalitiju...“Ava je dobra...

Nastavak na Scandal.rs...

Uroš Ćertić izvređao Avu: Gadiš mi se!

Izvor: Svet plus, 28.Sep.2015, 16:09

Sinoć je u rijalitiju Parovi 2015 biolo veoma burno, a nekadašnji zaljubljeni par Uroš Ćertić i Ava Karabatić, prekinuli su svaku komunikaciju, jer je kaskader izvređao svoju bivšu devojku i rekao da mu se gadi...Naime, kada je shvatio kakavu igru igra nakon ulaska u Parovi, Urošu je prekipelo,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.