Uroš RAZOTKRIO Anđelov PLAN - Evo šta je spreman da uradi zbog Marinkovićeve: Anita će POLUDETI

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 18:33

Uroš RAZOTKRIO Anđelov PLAN - Evo šta je spreman da uradi zbog Marinkovićeve: Anita će POLUDETI

Anita Stanojlović pobesnela je na Uroša nakon što je sinoć počeo da je provocira o odnosu sa Majom Marinković.

Tokom sinoćnje emisije "Pitanja gledalaca", Anita Stanojlović je prekinula program, kako bi otišla do Uroša Stanića i obračunala se sa njim.

Naime, pokrenula se tema odnosa Anđela Rankovića i Maje Marinković, a Uroš je zaključio da se oni uveliko muvaju i da će Ranković samo iskoristiti Anitu i šutnuti je.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Stanojlovićeva je svim silama želela da odbrani ljubav sa Anđelom, iako je on, za to vreme, komunicirao sa Majom i tvrdio da mu niko ne može zabraniti komunikaciju sa njom, čak ni kada bi bio u vezi sa Anitom:

- Zašto me provociraš? - vikala je Anita.

- Ne provociram te, kažem ti, zato što sam provalio njegovu taktiku, hoće da te iskoristi i šutne - objasnio je Uroš.

- Da li me je šutnuo? - pitala je Anita.

- Ne, ali vidiš da flertuje sa Majom, valjda ti je to jasno. Vidi kako se sada smeju, nabacuje joj se - nastavljao je Stanić.

- Neka se smeju, on je sa mnom 24 sata, oni se samo druže - besnela je Anita.

Podsetimo, Anita je još dok je bila sa Jovanom Tomić Matorom pokazivala ljubomoru, a kako će reagovati nakon saznanja da Anđelo ne želi da prekine prijateljstvo sa Marinkovićevom, ostaje nam da ispratimo.

Nakon što su Anita i Anđelo otišli u izolaciju, Anđelo je jasno postavio granicu i poručio Stanojlovićevoj da se samo mogu družiti:

-  Trebalo bi da se družimo još par dana, ne mogu da uđem sa nekim u vezu za 5 dana, mene to ograničava, onda nisam svoj, želim sve dobro da proverim... Najlakše je smuvati se. Ušao pre 5 dana, odmha treba da pravimo svadbu, ne razumem - poručio joj je Anđelo.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram: @samo.realno6/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.