Uroš OČAJAN zbog TORTURE koju trpi - Otkrio ŠTA preživljava u rijalitiju: U suzama zatražio IZLAZAK

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2023, 10:33

Uroš OČAJAN zbog TORTURE koju trpi - Otkrio ŠTA preživljava u rijalitiju: U suzama zatražio IZLAZAK

Uroš Stanić žalio se svojim cimerima kako je Stefani nasrnula na njega, usled čega nije hteo da jj uzvrati istom merom. Zbog takvih dešavanja priznao je koliko mu je teško i da želi izlazak.

Uroš Stanić počeo je da se žali cimerima kako ga je Stefani udarala, pa je i zaplakao jer više nije mogao da trpi takvo ponašanje.

Kako Stanić kaže, pretrpeo je nasilje od strane Stefani, kao i Anite i Lepog Miće. On je nemoćan jer ne želi da im uzvrati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << istom merom zbog čega je zatražio izlazak iz rijalitija. 

- Pusti me molim te Munjez, pošto ne kažnjavaju i nisu pravedni prema meni. Ona je meni zabola šamar, pesnicu i šutirala me - započeo je Uroš.

- I šta sad da se uradi? - rekao je Munjez.

- Mene niko neće udarati niti podići ruku na mene, svi toga treba da budu svesni. Mene neko napada, a vi ne reagujete - rekao je Uroš.

- Neću više Terza, šta mi je Anita radila, Lepi Mića. Istukla me je Stefani na mrtvo ime - dodao je Stanić.

- Oni su mi sakrili tortu, a ja sam je samo pitao Stefani da li si mi ti ukrala tortu i ona mi je lupila šamar. Bacila je tortu na pod i nabola me pesnicom bre - rekao je Uroš u suzama.

- Patosirala ga je - rekao je Terza.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitja "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.