Urnisaće Miljanu Kulić: Zola se javno obratio bivšoj ljubavi, poruka koju joj je poslao ostavila je sve bez teksta

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 07:38

Urnisaće Miljanu Kulić: Zola se javno obratio bivšoj ljubavi, poruka koju joj je poslao ostavila je sve bez teksta

Ovo će je dotući!

Lazar Čolić, poznatiji kao Zola, je popularna ličnost na društvenim mrežama i u muzičkoj industriji.

Njegov dolazak u Beograd i objava na Instagramu uz pesmu Radeta Kosmajca "Možda smo i mi" izazvala je veliku pažnju.

Zola je rođen i odrastao u malom gradu, ali je oduvek sanjao o životu u velikom gradu. Kada se proslavio učešćem u rijalitiju ,,Zadruga", odlučio je da se preseli u Beograd u potrazi za boljim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikama. Nakon što se preselio, počeo je da gradi svoju karijeru i stekao veliki broj pratilaca na Instagramu.

Zola je objavio Instagram priču uz pesmu Radeta Kosmajca “Možda smo i mi”. Pesma je emotivna balada koja govori o ljubavi i gubitku, a mnogi su pomislili da je posvećena njegovoj bivšoj devojci Miljani Kulić.

Miljana Kulić koja se trenutno nalazi u rijalitiju “Elita” ni ne sluti da je Zola objavio ovu pesmu, koja bi joj sigurno naterala suze na oči.

Podsetimo, ona i Zola su nekada bili u vezi, ali su raskinuli zbog mnogih problema u vezi. Iako Zola nije direktno potvrdio da je pesma posvećena Miljani, mnogi su to pretpostavili zbog emotivne prirode pesme i njihove prošle veze.

Bez obzira na to da li je pesma bila posvećena Miljani ili ne, jedno je sigurno - Zola je uspeo da privuče pažnju javnosti svojom Instagram pričom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.