Urnebesno: Kada Acu Lukasa zagrli “najveći” fan, suze, ali od smeha same teku! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 07.Jun.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Urnebesno: Kada Acu Lukasa zagrli “najveći” fan, suze, ali od smeha same teku! (foto)

Pevač ima obožavatelje u gotovo svakom delu sveta, ali ovaj je poseban. Momak koji je izazvao oduševljenje folk zvezde je od njega viši barem za dve glave. Supruga pevača je postavila fotografije na kojima Lukas i fan stoje jedan pored drugog i grle se, a jasno se vidi koliko je Aci smešna situacija.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

URNEBESNO Ova fotografija je nasmejala Acu Lukasa do suza

Izvor: Blic, 07.Jun.2015

Pevač ima prijatelje u gotovo svakom delu sveta, ali ovaj je poseban...Košarkaš koji je izazvao oduševljenje folk zvezde je Boris Savović koji igra na poziciji krilnog centra i trenutno nastupa za "Budućnost". Momak je od pevača viši za barem dve glave...Supruga pevača je postavila fotografije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.