Uraganka spremna da izgovori SUDBONOSNO DA! Isplivale fotografije sa ISPROBAVANJA VENČANICE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 18:02

Uraganka spremna da izgovori SUDBONOSNO "DA"! Isplivale fotografije sa ISPROBAVANJA VENČANICE!

Zrela za veliki životni korak!

Bivše članice grupe "Hurricane" nakon raspada otpočele su solo karijere, a uprkos spekulacijama da je između njih došlo do netrpeljivosti i pogoršanja odnosa, one se i dalje druže i uživaju u zajedničkom vremenu.

To su sada dokazale Sanja Vučić i Ksenija Knežević koje su uhvaćene, ni manje ni više, nego tokom isprobavanja venčanica!

S obzirom da uživaju u ljubavi, jako je teško proceniti koja bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pre od njih dve udala i koja zapravo gleda venčanice.

 Kneževićeva je podelila stori na kome njih dve razgledaju modele, svaka za sebe, te nije najjasnije koja od njih možda staje na "ludi kamen".

Međutim, kako je Ksenija već kačila sliku u beloj haljini, mnogi veruju da je upravo ova lepotica ta koja će se prva udati, mada postoje i spekulacije da će istovremeno izgovoriti sudbonosno "Da".

- "Želim ti da postegniš još većih uspeha u životu", "Belo ti top stoji, presavrsena si", "Blistaš lutko", "Zaslužuješ svaku sreću" - glasili su samo neki od subliminatrnih komentara.

Za Sanju je poznato da je u srežnoj vezi već neko vreme sa misterioznim dečkom za kojim je poludeo slabiji pol, a za Kseniju takođe važi da se skrasila. Koja je birala venčanicu zapravo, saznaćemo ubrzo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.