Uputila apel za njegovo HITNO LEČENJE - Obratila se Nenadova bivša: Snimkom zadrugara svi su U ŠOKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 08:37

Uputila apel za njegovo HITNO LEČENJE - Obratila se Nenadova bivša: Snimkom zadrugara svi su U ŠOKU

Jelena je prokomentarisala Nenadovo ponašanje prema Urošu.

Bivša zadrugarka Jelena Batos proslavila se kao jedna od bivših devojaka Nenada Aleksića Ša, koji se svojim ponašanjem u rijalitiju,"Elita 7" po njenom mišljenju sve više i više blamira.

Jelena Batos vrlo često iznosi svoje mišljenje na Instagram profilu, a kako je uvek bez dlake na jeziku, ovog puta je prokomentarisala Ša vrlo direktno. Naime, ono što je Jeleni zasmetalo jeste Nenadovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponašanje prema Urošu Staniću, za kog je i sam priznao da jedini može da ga istera iz takta.

Nenad je nekoliko puta ulazio u ozbiljak konflikt sa Urošem, zbog kog je čak moralo i obezbeđenje da reaguje, a prošle noći je sve kulminiralo kada je nasrnuo na njega. Obezbeđenje je sprečilo fizički kontakt, a Jelenu je iznervialo to što Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš nisu skočili da ga odbrane.

Jelena je na Instagram profilu objavila snimak sukoba Nenada i Stanića, a uz video je objavila status, apelovajući da je reperu potrebna stručna pomoć zbog njegovog ponašanja.

Odvratno, njemu stvarno treba stručna pomoć! A gdeu su sada Aneli i Janjuš da stanu na njegovu stranu kao on na njihovu? Maja bi prva uskakala, što jest jeste - napisala je Jelena Batos o Nenadu Aleksiću Ša na Instagram profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.