Izvor: Scandal.rs, 26.Feb.2017, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uplakana Milica Dabović se uključila uživo na Instagramu: Bog me je stavio na muke! (foto)

Bivša košarkašica Milica Dabović ovih dana prolazi kroz veliku životnu dramu. Naime, ona je prijavila svog dečka Šimeta Šiklića Simona za fizičko zlostavljanje, a sada se uključila se u živ prenos na Instagramu, gde se obratila fanovima i počela da plače.

“Pokušavam da ne plačem, ali teško mi je. Bog me je stavio na muke milion puta, ali čovek izađe jak. Samo treba da znate da ste vi moja snaga”, poručila je Milica pratiocima na Instagramu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nastavila:

“Kod mene nikada nisu cvetale ruže. To ćete sve čitati u mojoj knjizi. Nije lako kada se kao devojka borite sami za život. Ali opet, nije ni važno…”, govorila je Milica kroz suze.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.