Uoči Krofakovog ULASKA u Elitu: Mionina MAJKA se oglasila, pred ćerkin sunovrat - Evo koga je podržala

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 19:50

Uoči Krofakovog ULASKA u Elitu: Mionina MAJKA se oglasila, pred ćerkin sunovrat - Evo koga je podržala

Ovo je zaista dirljivo.

Veliki šef priredio je ogromno iznenađenje za sve ukućane, ali i gledaoce kraj malih ekrana. Naime, u Belu kuću večeras će kročiti osoba koja je u poslednje vreme deo jedne od najudarnijih priča u Eliti! U pitanju je Stanislav Krofak Pantera, bivši dečko Mione Jovanović i poznati MMA borac iz Hrvatske.

I dok svi sada očekuju reakciju Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović, prisetimo se kako je mama ove takmičarke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorila o ljubavi repera i njene ćerke.

Mionina majka je podržala Stanislava, čak mu je i rekla da će gledati emisiju "Pitam za druga" u kojoj je Stanislav gostovao svojevremeno.

- Koja ljubav, ono je bolest. On joj ne da da diše, ispran joj je mozak, trebaće duži vremenski period da se oporavi, kada bude izašla i sve bude videla svojim očima. Otac mi je puno bolestan i na samrti je, tako da me ne zanima puno sad njena "ljubav", samo bih volela da ne krene za ludakom da napusti rijaliti - glasi, između ostalog, poruka, koju je Stanislav dobio od Mionine majke.

Ono što mnogi fanovi ovog takmičenja očekuju, jeste sunovrat Jovanovićeve kada na vratima Bele kuće bude videla bivšeg. Da li će takav scenario da se dogodi, saznaćemo vrlo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo: A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.