Unakažena: Žena sa implantima od 13kg molila doktore za pomoć!

Izvor: Tracara.com, 28.Jun.2015, 16:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unakažena: Žena sa implantima od 13kg molila doktore za pomoć!

Zastareli implanti mogli bi biti fatalni! (foto: E!) Deformisane grudi nekadašnje plesačice Dee odbio je da operiše svaki plastični hirurg kojeg je mogla da pronađe, a zbog čega sasvim je jasno.Poslednji pacijent u emisiji Botched na kanalu E! bila je napaćena Dee, koja zbog svojih uvećanih i delimično ispumpanih grudi oseća konstantan i nepodnošljiv bol. Uz to joj implanti zapušavaju krvne sudove i dodatno komplikuju ceo slučaj. Doktori ne ulivaju nadu (foto: E!) Na vrata ordinacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << hirurga Paula Nassifa i Terrya Dubrowa pokucala je očajna Dee u nadi da će doktori uspeti da joj pomognu. Šanse da se operacija poprsja ovog pacijenta završi uspešno su, kako dr Terry kaže, gotovo nemoguće: “Slučaj gospođe Dee je zasigurno najteži i najstrašniji do sada i predstavlja pravi izazov jer je nešto što nikada nije viđeno u plastičnoj hirurgiji”, objašnjava on. (foto: E!)  

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

MOLI DOKTORE ZA POMOĆ Ona ima jezive grudi koje će vas šokirati (Uznemirujuće fotografije)

Izvor: Blic, 29.Jun.2015, 13:34

Bivša plesačica Di Stejn (53) napravila je sebi pakao od života...Di ima 13 kilograma implanta u grudima i grudi su joj potpuno deformisane. Leva dojka se ispumpala, a voda pluta unutar obe...Stejnova oseća jezivu bol i zbog toga je zamolila hirurge da joj pomognu i operišu je, iako može da umre...Doktori...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.