Umro otac naše pevačice - Podelila TUŽNU vesti: Njene reči KIDAJU DUŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 13:53

Umro otac naše pevačice - Podelila TUŽNU vesti: Njene reči KIDAJU DUŠU

Pevačica je objavila tužne vesti putem društvene mreže.

Poznata folk pevačica Dragica Zlatić nedavno je javno iskazala svoju emotivnu poruku oproštaja od svog oca. Iako retko govori o porodičnim odnosima u javnosti, ovog puta je podelila intiman trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu.

Na ovoj društvenoj mreži, Dragica je objavila fotografiju svog oca, koji se nalazi u invalidskim kolicima, uz emotivnu poruku oproštaja - "Zbogom tata" napisala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uz emotikon polomljenog srca.

Ova javna objava oproštaja izazvala je pažnju mnogih, s obzirom na retkost sa kojom Dragica deli lične detalje sa javnošću.

Iako je retko govorila o porodičnim odnosima u medijima, Dragica je jednom prilikom istakla da je imala težak odnos sa svojim ocem. Iznenađujuće je što je uprkos tome, otvoreno iznela svoje emocije i iskreno govorila o strahu koji oseća kada je njen otac odsutan.

U jednom ranijem intervjuu, pevačica je otkrila da se uplašila kada je jednom prilikom došla kući, a njenog oca nije bilo. Istakla je da je, i pored lošeg odnosa, brinula za njega, posebno zbog njegovih godina i zdravstvenog stanja. Emotivno je opisala trenutak olakšanja kada ga je konačno videla kako se vraća kući, ističući da će joj teško pasti kada jednog dana njen otac više ne bude tu.

Dragicina iskrenost o teškom odnosu sa ocem, ali i o brizi koju oseća prema njemu, izazvala je različite reakcije javnosti. Ova emotivna poruka oproštaja dodatno je naglasila važnost porodičnih odnosa i brige o starijim članovima porodice, posebno u teškim trenucima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.