Umro čuveni voditelj omiljenog kviza uz koji su odrastale generacije - njegov osmeh već nedostaje

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 19:22

Umro čuveni voditelj omiljenog kviza uz koji su odrastale generacije - njegov osmeh već nedostaje

Nije smogao snage da nastavi dalje...

Bob Barker, legendarni američki voditelj i aktivista za prava životinja, umro je, prenosi TMZ.

Barker je umro u svojoj kući u subotu ujutro u Los Anđelesu. Njegov publicista istakao je da je Bob preminuo prirodnom smrću.

Dugogodišnji voditelj serije "The Price Is Right" je zapravo počeo sa igrama nakon što ga je legendarni producent Ralf Edvards otkrio dok je slušao Bobovu radio emisiju i angažovao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga za TV.

Barker je počeo da vodi kultni hit, "Istina ili posledice" daleke 1956. godine, u kojem je glumio do 1975. Takođe je bio domaćin niza drugih emisija i programa tokom godina, uključujući "Dream Girl of '67", "Tattletales" "Miss Universe" i najpoznatiji... "The Price is Right", koji je producirao i vodio čak do 2007.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.