Umesto jedne – tri guze: Tea Tairović sada ima i konkurenciju (foto)

Izvor: Svet, 28.Avg.2017, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto jedne – tri guze: Tea Tairović sada ima i konkurenciju (foto)

Sve popularnija Tea Tairović, koja se proslavila duetom sa Šabanom Šalićem, ne prestaje da privlači pažnju što kao ljubavnica kralja narodne muzike što kao zgodna atraktivna pevačica.
Dosta se na društvenim mrežama komentariše njena pozadina, a ona se trudi da je često istakne. Ovog puta, ona na fotografiji ima podršku dve članice jedne plesne grupe.
Tea i dve plesačice su pokazale seksi guze, a ovim kadrom mlada pevačica je najavila svoju novu pesmu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<


A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on Aug 28, 2017 at 5:22am PDT


“Nova pesma Idu dani stiže za samo dan-dva”, poručila je Tea.
SvetNikola Tomić, instagram

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NIŠTA GROZNIJE NISTE VIDELI! Evo kako izgleda POROĐAJ ZMIJE! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2017

Fuuuj!..Priroda uvek nađe načina da nas iznenadi. Koliko god mislili da poznajemo svet oko sebe, uvek se nađe neki detalj na koji ranije nismo obraćali pažnju ili nismo imali priliku da ga vidimo. Takav je slučaj i sa porođajem zmija...Na jednom snimku koji se juče pojavio na društvenim...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.